Er du også træt af din dækningen på din mobil?

Hvis du er det det, så er det på tide at du får skiftet til et andet selskab. Generelt set er der ikke ret mange selskaber i Danmark der har deres eget netværk med master, men hvis du ikke har fået testet de forskellige udbyderes netværk af endnu, så er det på tide. Der kan nemlig sagtens være ret stor forskel på hvor godt de enkelte netværk dækker i dit område, så hvis du har oplevet at dækningen på din telefon har været ustabil, så få testet de andre af.

Der er lavet flere online undersøgelser af hvor der er bedst dækning hos de forskellige mobilselskaber og en søgning på ”dækning af mobilselskaber” afslører de første 10 steder hvor du kan se hvor god dækning dit selskab har i dit område. Så er det sådan set bare at vælge det selskab der har den bedste dækning, så er du godt på vej til at undgå udfald på din mobiltelefon når der skal snakkes.

Efter du har fundet frem til et selskab med god dækning i dit område, bør du lige undersøge om priserne på deres telefonabonnementer også er til at leve med. Der kan være ret stor forskel på de forskellige telefonabonnement priser, så sørg for at undersøge dem til bunds. En god idé kunne være at bruge sammenligningstjeneste som sammenligner priser på telefonabonnementer, da det giver et hurtigt overblik over markedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *