Firmalån giver virksomheden et springbræt opad

Firmalån giver virksomheden et springbræt opad

Et lån til små virksomheder kan være den rette løsning til både nystartede virksomheder og de mere etablerede erhverv.

For den nye virksomhed tæller hver en krone. Når den første startkapital er spenderet, kan det være svært at finde ekstra penge til markedsføring og til praktiske ting som en frankeringsmaskine eller lignende. For den nye virksomhed kan firmalånet være afgørende for, om man klarer de første par år, skaber en kundekreds og får ro til at drive forretningen effektivt.

Etablerede forretninger kan også få behov for et firmalån. Måske opstår der pludseligt uventede udgifter. Eller måske er indtægterne i en periode lavere end forventet. Virksomheden kan også mangle finansiering til nye produktionsanlæg eller indkøb af flere varebiler. Uanset årsagen er det en god ide at vælge et overskueligt firmalån, hvor du tydeligt kan se dine månedlige udgifter, før du ansøger om lånet. Et kort firmalån på max 1 år med ét fast gebyr er langt at foretrække frem for indviklede lån med høje renter og årevis med afbetaling.

Spar porto med en ny frankeringsmaskine

Et firmalån er oplagt, hvis du sender mange pakker og breve og endnu ikke har investeret i en frankeringsmaskine. En frankeringsmaskine koster ikke alverden, og hver gang du benytter den, sparer du penge på portoen. Hvis du eksempelvis dagligt udsender 20 breve op til 100 gram, kan du spare 12.000 kroner i porto hvert år. Så er den frankeringsmaskine hurtigt tjent hjem. Desuden sørger maskinen for, at du altid har adgang til porto, når du altså har penge på kontoen.

Du har 14 dage fra du har benyttet frankeringsmaskinen til dine breve eller pakker skal være sendt. Så du kan sagtens samle en bunke, inden du skal en tur på posthuset.

Sender du op til 50 breve om dagen, er en frankeringsmaskine som Frama Matrix F2 et godt valg. Maskinen har en praktisk touch screen skærm, hvor du nemt kan foretage indstillinger og følge dit forbrug. Supplerer du med en vægt, kan maskinen selv veje, hvor meget porto der skal på dine breve og pakker. Det sparer en masse tid, hvis du sender mange forskellige typer breve og pakker afsted. Du kan ligeledes spare tid ved at programmere de typer af breve og pakker, som du benytter mest. Så kan du nøjes med et enkelt tryk på skærmen, når du skal frankere.

Maskinen kommer naturligvis med automatisk opdatering af portopriserne, så du ikke behøver at holde styr på, hvornår Post Nord regulerer sine priser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *