Forkæl dig selv i Emiraterne

Forkæl dig selv i Emiraterne

Hvis man er en af dem, som synes at dagene er ved at blive lange og grå i det danske vejr, og det er tid til forkælelse og en pause fra hverdagen, så bør man overveje en ferie til Emiraterne. De Forenede Arabiske Emirater består af syv emirater, hvor man kan opleve kontrasterne mellem en masse ørken samt enormt byliv og rigdom. Rejsen tager kun 6 timer, og man kan se frem til oplevelsesrige dage, hvor der venter storslåede seværdigheder og syn, man aldrig vil glemme.

På denne rejser venter et utal af muligheder for shopping, lækre sandstrande, krystalblåt vand, solsikkert vintervejr, mad fra alle verdenshjørner og en god sammensætning af mange forskellige kulturer og nationaliteter. Der venter ørkenlandskaber, krogede basarer, himmelstræbende bygninger, ture på kamelryg og ræs i firhjulstrækkere. Luksusweekend eller familieferie – i Emiraterne er der noget for enhver.

Dubai og Abu Dhabi

Dubai består af syv Emirater, hvor to af dem – Dubai og Abu Dhabi – er de mest omtalte blandt danskere. Abu Dhabi er landets futuristiske hovedstad, som byder på god shoppig, udeliv og bystrand. I udkanten kan man finde bjerget Jebel Hafeet, som er et velbesøgt landemærke med en fantastisk udsigt.

Dubai, som siges at være Mellemøstens svar på Miami, er en verdensmetropol, og er meget svære ikke at forelske sig i. Det er perfekt til både at nyde fantastiske strande, imponerende arkitektur, verdensberømte golfbaner og andre kæmpe seværdigheder. Her kan man både se verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, verdens højeste bygning Burj Khalifa samt verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj Al ArabJumeriah.

Tag afsted med det samme

Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis man vil have det maksimale ud af sit besøg til den sydøstlige del af den arabiske halvø. Det er en attraktiv destination, og derfor vælger mange at søge hjælp til den økonomiske del af rejsen, så man kan komme afsted med det samme. Hvis man ønsker at læse mere om mulighederne for dette, så læs mere her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *