Forkæl dig selv i hverdagen

Forkæl dig selv i hverdagen

Vi kan hurtigt ryge ind i en mølle, hvor hverdagen bliver til en rutine, og hvor vi glemmer at stoppe op og faktisk forkæle os selv lidt en gang imellem. Vi kommer til at køre i en ring, hvor vi tager på arbejde, kører ungerne til sport, kommer hjem og laver mad, ordner vasketøjet osv. Alt sammen uden at gøre små ting for os selv, der kan peppe hverdagen lidt op.

Nyd din madlavning

Specielt i en lidt presset hverdag, kan madlavningen hurtigt blive til noget, der skal bare overstås. Hvis du i stedet sætter lidt ekstra tid af en gang imellem, kan du tage dig god tid og hygge dig med det. På den måde bliver madlavningen pludselig til en hyggelig og afslappende ting. Du kan f.eks. forkæle dig selv med et glas rødvin fra Uhrskov Vine imens.

Ryd en hel aften

Det behøver ikke kun være i en weekend hist og her, at du læner dig tilbage i sofaen for at lave intet andet end at se en god serie. Nogle gange skal du gøre dig selv den tjeneste at rydde en aften for praktiske gøremål såsom opvask, vasketøj, oprydning osv. I stedet kan du læne dig tilbage med dine favoritsnacks i hånden. Det er den slags momenter, der gør hverdagen lidt mere overkommelig nogle gange.

Brug mere tid med dem du holder af

Det er selvforkælelse, når du gør noget, der gør dig glad. Det kan f.eks. være at bruge tid med dine venner eller familie. Hvis du er dårlig til at få prioriteret den slags, skal du blive bedre til det, hvis det er det, der gør dig glad. Når du oftere oplever momenter, hvor du er glad og afslappet, vil du lettere kunne komme igennem eventuelle udfordringer, du måtte opleve i din hverdag, på arbejdet el.lign.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *