Her er alle fordelene ved e-smøger fremfor tobakscigaretter

Her er alle fordelene ved e-smøger fremfor tobakscigaretter

E-smøger bruser frem på markedet, og det er blevet utrolig populært at kvitte tobakssmøgerne for en billigere, sundere og mere teknologisk løsning. E-cigaretter rummer utrolig mange fordele fremfor tobakscigaretter, og såfremt du har overvejet at lave skiftet, så kan du læse mere om, hvilke muligheder der er ved at følge dette link: https://www.smoke-it.dk/e-cigaret-tilbud.

Det er dog altid en god idé at kende de mest essentielle forskelle mellem e-smøger og almindelige cigaretter, og derfor har vi samlet denne korte guide.

4 fantastiske fordele ved at skifte allerede i dag

Det er ingen hemmelighed, at det er usundt at ryge. Der er ikke ret mange i Danmark, der ikke ved det, men alligevel er der en del mennesker, som stadig tænder op for tobaksrøgen. Hvorfor? Selvfølgelig er nikotin afhængighedsskabende, men mange rygere synes derimod også, at rygning i grupper giver en følelse af nærvær og hygge, som de ellers ikke kan få andre steder. Denne følelse forsvinder ikke, hvis du skifter til e-cigaretter. Tværtimod.

E-smøger redder dit budget

Det kan sagtens betale sig at skifte til e-cigaretter fremfor almindelige smøger, når det kommer til, hvad det kommer til at koste dit på en månedlig basis. Der er ingen tvivl om, at et cigaretforbrug er utrolig dyrt i længden, og netop det kommer e-cigaretten til livs. Med et forbrug på 20 cigaretter dagligt sparer du op til 70 % på cigaretbudgettet ved at skifte til e-smøgen.

Mindre tilsætningsstoffer, sundere valg

Almindelige cigaretter er fyldt til randen med kemikalier og tilsætningsstoffer – omkring 4000 forskellige for at være præcis. Deraf er der en del af dem, der er kræftfremkaldende, og nogle af dem er tilsat for at farve den ellers kulsorte røg hvid, så det fremstår renere. Faktisk er e-cigaretter op til 95 % sundere end det mere konventionelle tilvalg.

Forskellige smagsvarianter

Selvom der er mange varianter af den normale cigaret på kioskdisplayet, så hamler det ikke op med antallet af valgmuligheder, du har, når det kommer til den elektroniske cigaret. Her er der mange forskellige smagsvarianter, som du kan udskifte, som du vil.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *