Hvordan I vælger det rigtige altanfirma?

Hvordan I vælger det rigtige altanfirma?

Hvordan I vælger det rigtige altanfirma?

Det kan som boligforening være en stor jungle at finde rundt i de forskellige altanfirmaer. En altan er ikke noget, man køber særlig ofte, hvilket gør det endnu sværere at navigere i og spørge til råds omkring. Dog er det som med så meget andet en god idé at undersøge markedet godt og grundt, så du, eller I ikke bare tager det første det bedste. Du kan læse mere om altanfirmaer her.

 

Hvad I bør gøre inden I vælger et altanfirma

Det at købe en eller flere altaner er ikke billigt. Derfor er det vigtigt, at I finder en virksomhed, der skaber tryghed, er god til at kommunikere, giver en god information omkring projektet, og som kan udføre et ordentligt stykke arbejde.

 

Kan I klare jer uden et altanfirma?

Ja og nej. Det kan godt lade sig gøre, hvis en i boligforeningen har forstand på det, som både kan holde møde med en arkitekt, en ingeniør, og at vedkommende selv kan skaffe alle materialerne. Derudover skal vedkommende kende til kommunens regler for, at I kan få en byggetilladelse. Det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt og tidskrævende, derfor vælger mange boligforeninger at have et altanfirma til at stå for det hele.

 

Lav research på forskellige firmaer

Det er en rigtig god idé at lave research på de forskellige altanfirmaer, som I overvejer at bruge. Så selvom I meget gerne vil i gang med det samme, så kan det spare jer tid på sigt at være grundige i starten. I kan prøve at slå virksomheder op på Trustpilot, Google eller Facebook for at få en idé om, hvordan firmaerne er.

 

Hvad et godt firma er

Det er vigtigt, at I vælger et firma, som er gode til at rådgive jer omkring projektet både ift. jeres boligforening, bygningen og jeres drømme altaner. Da det er et samarbejde, der kommer til at strække sig over længere tid, så er det vigtigt at finde et godt firma at samarbejde med, som også virker troværdige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *