Lav backup på virksomhedens data

Lav backup på virksomhedens data

Hos de fleste virksomheder i dag bliver der i høj grad brugt it-systemer til den daglige gang i produktionen. Virksomhedernes produktivitet er langt hen ad vejen kommet til at afhænge af, at teknologien altid fungerer, fordi der bliver gemt rigtig meget vigtigt data på de interne it-systemer. Disse data drejer sig eksempelvis om kalendere, aftaler, kundeinformation og budgetter, som er meget vigtigt at holde styr på, for at al personale kan passe sit arbejde. I tilfælde af at sådanne informationer pludselig går tabt, vil virksomheden kunne lide store tab, fordi den daglige gang kan komme til at gå i stå.

Det forholder sig sådan, at ens virksomhedsdata desværre ikke altid er sikre, fordi der kan opstå servernedbrud på grund af tekniske fejl, og hvis man er uheldig, kan virksomhedens it-systemer blive udsat for angreb. Netop derfor er det vigtigt at have en backup-løsning, således at virksomhedsdata ikke går tabt, hvis uheldet en dag er ude.

Vælg en online backup-løsning

Søger man efter en backup-løsning, så tilbyder de online backup hos Atea, hvor det er muligt at finde den perfekte løsning til ens virksomhed. Her tilbyder de nemlig skalérbare cloud-løsninger direkte ud fra deres eget datacenter, som samtidigt gør, at man som virksomhed slipper for at have dedikeret hardware placeret lokalt i virksomheden. Dertil har løsningerne ingen startomkostninger, og man betaler kun for servicen i det omfang, man bruger den.

Et eksempel på en af disse backup-løsninger er Ateas End-User Backup Service. Ydelsen kræver blot en udrulning af Ateas egne softwarepakker, hvorefter virksomhedens eget it-personale kan administrere beskyttelsen af data på personalets personlige computere. Derefter beskytter softwaren virksomhedens data i real time, således at alle nye ændringer automatisk opdateres. Hertil har man selv bestemmelse over, hvilke data man ønsker at beskytte, og hvor længe de skal beskyttes. Ved at installere denne software på personalets desktops, laptops og mobile enheder kan man altså beskytte deres dokumenter, kalendere og kontakter, som kan genskabes i tilfælde af et servernedbrud eller andet.

Få en gratis prøveperiode

Man kan se mere om de mulige backup-løsninger på denne hjemmeside, hvis man ønsker at sikre de vigtige data i virksomheden. Med flere af løsningerne er det endda muligt at teste en 30 dages prøveperiode, således at man kan se, om den pågældende backup-løsning er den rette for ens virksomhed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *