Lav din helt egen fotobog med masser af billeder

Lav din helt egen fotobog med masser af billeder

I nutidens Danmark er det meget normalt kun at opbevare sine billeder på elektroniske enheder frem for at få dem fremkaldt og printet. Det er en skam sommetider, da det ofte betyder, at man ikke får vist billeder fra ferie eller andre begivenheder frem til sine venner og familie på samme måde. Derfor kan det være en sjov og kreativ idé at bruge dine bedste billeder til at designe din helt egen fotobog. På den måde kan du altid hurtigt hive fotobogen frem, når du har gæster, som er interesseret i at se, hvad du har lavet på det seneste og oplevet.

En anden positiv ting ved at få sine billeder fremkaldt i en fotobog er, at man altid har dem i en sikker opbevaring. Forstået på den måde, at man ikke altid kan være sikker på, at ens computer ikke uden videre lukker ned eller at noget ved et uheld bliver slettet. Når det har med fysiske billeder at gøre frem for teknologi, så har man typisk en bedre forståelse og et overblik over det, hvor der ikke på samme måde kan ske noget uventet, man ikke selv er i stand til at fikse. Det er altså både en måde at opbevare sine minder sikkert, samtidig med at det giver en god og nostalgisk følelse, når man hiver fotobogen frem og viser den til familien.

 

 

Giv en fotobog i gave til en du holder af

En rigtig god og kreativ gaveidé kan være fotobøger eller fotokalendere. Det er en sjov måde at bruge billeder på, samtidig med at man viser, at man holder af nogle og har lagt tid i at designe gaven. En fotokalender er især en oplagt gave til enten bedsteforældre eller forældre juleaften, fordi det er begyndelsen på et nyt år. den holder dog også kun et år frem i modsætning til en fotobog, som kan holde en hele livet, men man kan til gengæld sagtens genopfriske kalenderen med nye billeder og minder de efterfølgende år. Fotobogen er som sagt især en god gave, fordi den holder for evigt, men også fordi man kan sætte rigtig mange billeder ind i den. Ved kalenderen vil man typisk kun sætte 12 billeder ind, mens man i fotobogen sagtens kan have mere end et billede per side. Der er altså mange sjove og kreative måder, man kan bruge sine billeder til at lave en betænksom gave til familie eller venner.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *