Mode: Tim og Simonsen – tøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Mode: Tim og Simonsen – tøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Annette Timmermann og Annette Simonsen står bag tøjmærket Tim og Simonsen. I 2012 startede de to modebevidste kvinder tøjdesignervirksomheden, hvor kvalitet og stil er i højsæde. De designer modetøj og tilbehør, såsom tasker, punge og bælter. De bliver inspireret af deres mange rejser og besøg på modemesser rundt omkring i Europa. Selvom de bliver inspireret mange steder fra, så forbliver stilen på deres designs meget enkel og stilren. Farverne er afdæmpede og smagfulde, så stilen passer til de fleste kvinder i alle aldre. Kvaliteten og funktionaliteten af tøjet er i top, og priserne er attraktive.

Eksklusive styles

De har et tæt samarbejde med deres leverandører, som de besøger ofte. Materialerne til deres tøj og accessories bliver nøje udvalgt. De stiler efter, at deres produkter er langtidsholdbare, og derfor bliver der holdt skarpt fokus på kvaliteten af materialerne. Derudover bliver deres styles kun produceret i 50-100 styk af hver, så du som kunde får nogle ret eksklusive produkter til en god pris. Tim og Simonsen sælges i udvalgte butikker i Danmark, Sverige og Norge.

Sortiment

Tøjsortimentet hos Tim og Simonsen består hovedsageligt af basistoppe og trusser i mikrofiber, som er et meget praktisk og behageligt materiale. Derudover laver de accessories såsom tasker, bælter, punge, tørklæder og smykker i natursten. De designer også fodtøj, som inkluderer sko af læder, støvler med nitter og gummistøvler i ægte gummi.

Køb Tim og Simonsen online

Udover hos butikkerne i norden, så sælges Tim og Simonsen også online. Det kan blandt andet købes på webshoppen Nora og Frække Frode, som sælger nøje udvalgte tøjbrands til kvinder. Hos Nora og Frække Frode findes et udsnit af Tim og Simonsens designs af blandt andet tørklæder og trøjer og toppe med fine blonder. Toppene i mikrofiber kan bruges som basistop under en skjorte eller som undertrøje. Brug den højhalsede blondetop under en cardigan eller blazer med en flot halskæde til. Om toppene bliver brugt til hverdag og til fest, giver de et klassisk og trendy look til den modebevidste kvinde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *