Øg dine medarbejderes produktivitet

Som virksomhedsejer har du uden tvivl indset, at tid er penge. Mange virksomheder oplever problemer med, at medarbejderne ikke er produktive nok, og der går for meget tid med spild. Det er for mange virksomheder svært at knække koden til, hvordan du lige øger dine medarbejderes produktivitet. Det er forståeligt nok, for ofte skal der alternative metoder til. Vi kommer her med lidt inspiration til tiltag, du kan tage ind i din virksomhed for at øge arbejdsglæden og produktiviteten.

Idræt

Når vi rører os, får vi frigivet lykkehormonet endorfiner. Det er med til at skabe glæde og mere arbejdsglæde. Arbejdsglæde er lig med en større produktivitet. Du kan derfor med stor fordel overveje at indføre forskellige former for idræt i virksomheden. Det behøver ikke at være mere, end at I løber 5 kilometer efter arbejde. En idé er at ligge det flere gange om ugen, så flere har mulighed for at deltage. Ud over at skabe glæder, så er det også med til at styrke sammenholdet, da i kommer hinanden ved på en anden måde.

Pomodoro teknikken

Pomodoro teknikken er en teknik, hvor man arbejder i intervaller efterfulgt af korte pauser. Det typiske interval hedder 25 minutters arbejde efterfulgt af 5 minutters pause. Typisk har vi svært ved at holde koncentrationen i mere end 25 minutter af gangen , og derfor er det godt at få en 5 minutters pause efter et intensivt interval af arbejde. Det er vigtigt, at min i sine pauser kommer væk fra sin arbejdsplads. De skal ikke bruges til at tjekke Facebook og andre sociale medier. Hent en kop kaffe eller et glas vand og få lidt ilt til hjernen! Der findes flere forskellige apps, man kan installere på sin computer, som kan holde styr på intervallerne.

Hav ordentlige rammer

At have et godt og rent arbejdsmiljø er samtidig med til at øge arbejdsglæden hos mange af os. Arbejdsglæde er igen lig med større effektivitet hos medarbejderne. Det er noget som mange ikke tænker over. Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært at holde et ordenligt og rent arbejdsmiljø. Der er flere forskellige løsninger til at holde rent i virksomheden. Enten så kan i hjælpe hinanden ved at rydde op på skrivebordene og til at svinge støvsugeren på gangen. Her er det dog vigtigt, at i tager tiden med i overvejelserne. Den tid der bliver brugt på oprydning, er jo tid, der kunne være brugt til at øge omsætningen. Derfor vælger rigtig mange virksomheder også at hyre et eksternt firma til at stå for kontorrengøringen. Så er der rent, og medarbejderne kan fokusere på deres arbejde.

Mange er af den overbevisning, at kontorrengøring fra et professionelt er dyrt, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Der findes et hav af rengøringsfirmaer, der er klar til at svinge kluden til en fornuftig pris. Vi har før anvendt hhv. Total Care og rengøring-holstebro.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *