Sådan finder du den rette cykel til dit barn

Sådan finder du den rette cykel til dit barn

Der kan være meget at tage hånd om, når dit barn skal lære at cykle for første gang – enten på en cykel med støttehjul eller på en tohjulede cykel.
Der skal læring til, øvelse til, vilje og lyst. Der skal den rette cykel til, og når barnet er stor nok til at lære at cykle på egen hånd, tæller trafikreglerne og de mange omgivelser, der kan påvirke kørslen. Når viljen og lysten er på plads, skal læringen til, og før at cykling kan blive let som en leg, skal der den rette cykel til. Læs med nedenfor og find ud af, hvilken type cykel du skal gå efter til dit barn.

Cykelguide – cyklen til dit barn

Gå ikke ned på kvalitet
I Danmark er vi kendt som en rigtig cykelnation, og vi sætter os trofast op på cyklen, der nemt og billigt transporterer os fra sted til sted. Mange børn lærer i en tidlig alder at begå sig på en cykel, og det bliver hurtigt til en leg at følge sig selv i skole og andre steder hen.

Gå derfor ikke på kompromis med pris og kvalitet, når du skal vælge dit barns cykel. Købes den for billigt, kan man uheldigvis hurtig løbe ind i problemer som rust, skæve hjul eller stor risiko for punkterede dæk.

Tænk også dit barns behov ind i valget af cykel-køb. Skal den bruges hyppigt, skal den kun bruges til sjov ude i haven, eller skal den bruges i forbindelse med motion og sport.

Når sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd
Vi ønsker den bedste sikkerhed for vores børn, og derfor er det også vigtigt at tænke sikkerhed ind i købet af dit barns cykel. Mange cykler, i god kvalitet, er udstyret med en solid og stærk lakering, der kan holde til lidt af hvert. En god lakering betyder samtidig, at du er sikret en cykel i mange år, uden at skulle udskifte til en ny model, når lakeringen svigter, og der opstår rust.

Optimal vejledning og service
abc-centret.dk finder du cykler og cykeltilbehør til store og små. Mærker og modeller i forskellige størrelser, priser, kvalitet og noget, der dækker ethvert behov. Tag et kig nærmere på webshoppen, hvis du står over for at købe en ny cykel til dit barn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *