Sådan holder du dine billeder og vigtige dokumenter i live

Sådan holder du dine billeder og vigtige dokumenter i live

Hår du en gammel håndskrevet opskrift fra din mormor, som er ved at gå i stykker, og som du for alt i verden gerne vil have overlever? Så er løsningen at laminere den. På den måde beholder du stadig det skrevne ord på papiret, og du kan blive ved med at tage opskriften frem, når du skal lave retten. Generelt er det en god ide at laminere de opskrifter, som man har på papir, fordi du på den måde let kan tørre dem af, hvis du skulle ske at spilde på dem.

Et andet eksempel kunne være, at du for eksempel har fået et diplom for en uddannelse eller andet, som du er specielt stolt af, så er det smart at forevige det flotte resultat med at laminere det og evt. hænge det op.

Print dine yndlingsfotos, laminer dem og opnå en flot finish

Hvis du ikke printer på fotopair, er laminering den gode mulighed for både at skabe det skær, som fotopapir giver, og på samme tid holde dine yndlingsbilleder i live længere. Når du laminerer, beskytter du blandt andet billedet fra at blive krøllet. Med et lamineret billede kan du også skabe yderligere formål med dit billede, end blot at hænge det på væggen eller en opslagstavle. Billederne bliver, som sagt, meget stærkere, og du vil for eksempel kunne lave en uro ud af nogle fine billeder af dine familiemedlemmer og hænge den på børneværelse til glæde for dit barn. Med den beskyttede overflade vil savl eller andet ikke kunne ødelægge billederne.

Lamineringslommer i forskellige størrelser – vælg den rette

En lamineringsmaskine kan bearbejde mange forskellige størrelser lamineringslommer, og det kan derfor være en god ide at have flere forskellige størrelser til forskellige formål. Man kan klippe lamineringen til efter endt behandling, så det passer til billedet, men det giver en flottere finish, hvis du har en lamineringslomme, der passer i størrelsen til billedet eller det dokument, du gerne vil laminere. Se et stort udvalg af forskellige størrelser lige her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *