Sådan sparer du penge på tøj til hele familien

Sådan sparer du penge på tøj til hele familien

Som husholdning er der altid en hel masse at bruge penge på. Både mere eller mindre spændende ting. Men især, hvis I er en husholdning med børn, går der nogle penge til. Der går en helt masse penge til mad, tøj, sko, ferier, almindelige husholdningsprodukter mm. Dette er alt det udover alle de faste udgifter såsom boligomkostninger, bilomkostninger, forsikringerne osv. Der er rigtig mange udgifter som familie, og derfor kan I lige så godt spare, hvor I kan. 

Spar hvor I kan 

Nogle udgifter kan I intet gøre ved, og derfor må I tage fat i de steder, hvor I faktisk kan ændre noget. Hvis I har børn, så ved I, at de vokser ud af deres tøj lynhurtigt. Den trøje, som du købte for to måneder siden, kan dit barn nu ikke længere passe. Tøj er et af de steder, hvor I nemt kan sparer nogle penge, hvis bare I handler de rigtige steder. Hvis I handler størstedelen af Jeres tøj i et outlet, så kan I spare rigtig mange penge. I et outlet bliver der solgt helt almindeligt tøj, men til rigtig billige penge. Hos Dansk Outlet kan I få babytøj, børnetø og tøj til tweens og voksne. Der er tøj til hele familien, og I kan spare helt op til 50 og 75% på alt sammen. De har en helt masse forskellige mærker, så I burde kunne finde noget, som matcher alles ønsker. Desuden bliver der hver dag tilføjet nyt tøj til deres webshop, så der konstant er et bredt udvalg af lækkert tøj. I kan få både basistøj, udendørstøj, lækre tøjsæt, undertøj, fodtøj mm. På den måde er der ingen undskyldning for ikke at spare nogle penge. 

Lav en familieudflugt ud af det 

Tøjet fra Dansk Outlet kan også købes i én af deres 24 butikker. For at gøre det hyggeligt, kunne I samle familien og gøre det til en familieudflugt at handle tøj til hele familien. Hvis I er sammen om det, så bliver det pludselig også sjovere for børnene at handle gummistøvler og I kan få en hyggelig formiddag sammen. Så i stedet for hele tiden at impulsshoppe tøj til alle i familien hver for sig, så tag sammen i et outlet. Det vil virkelig spare Jer for mange penge. 

Flere penge til andre oplevelser 

Når I så først har sparet nogle penge, så er der pludselig flere penge til andre oplevelser. En sjov idé er f.eks. at lægge de penge til side, som I har sparet på Jeres tøjkøb. Hvis I har sparet 30% på en bluse, så læg de 30% til en opsparing. Så bruger I i sidste ende lige så mange penge, som I plejer, men I får penge til både tøj og gode oplevelser for hele familien i stedet for kun tøj. Hvis ikke det er oplevelser, I vil bruge pengene på, så får I blot flere penge til noget andet. Det kunne f.eks. være en hverdag med lidt mere lækker mad nogle dage.