Værdsæt dine medarbejdere med en firmagave

Værdsæt dine medarbejdere med en firmagave

Det at give en firmagave til medarbejderne vil være en måde at sætte pris på deres arbejde og flid igennem året. Et lille klap på skulderen som viser, at I som virksomhed også kan finde ud af, at værdsætte deres arbejde og ikke blot fokusere på penge og årets resultat, men også er glade for det hold, som sørger for at det hele lykkedes og går op i en højere enhed.

Den perfekte firmagave til jeres medarbejdere

At give den perfekte gave til hver enkelt medarbejder kan være svært, eller det afhænger af, hvor mange I er. Hvis I er 200 medarbejdere så kan det være svært at vide, hvad Gitte i bogholderiet vil blive glad for ift. Bent fra it afdelingen. Derfor kan det være en fordel at købe jeres firmagaver et sted, hvor det er muligt, at medarbejderne selv kan vælge deres egen gave. Nogle synes det er upersonligt, hvor andre vil være træt af, hvis alle fik chokolade og vin. Dog er det vigtigste fortsat, at I som virksomhed sætter pris på jeres medarbejdere, og det gør I bl.a. ved at give dem en gave, også selvom de skal vælge deres egen gave. Det at få en firmagave er noget, som vil binde medarbejderne mere sammen, og noget de vil tale om, det kan være med til at bidrage positivt til fællesskabsfølelsen. Medarbejderne vil ikke blot på arbejdspladsen tale om deres firmagave, den vil de også kunne tale med både venner og familie om, hvilket kan være med til at skabe en positiv omtale af jeres virksomhed. Du kan se et stort udvalg af firmagaver på www.syddesign.dk.

Firmagaver til kunder

Det er ikke kun medarbejderne, som vil blive glad for at få en gave af virksomheden. Det kan kunderne også, her vil det ofte være noget andet end George Jensen og Kähler, men rettere vin med jeres firmalogo på. Hvis I som virksomhed har nogle gode samarbejdspartnere, så kan det også være en god måde at påskønne og værdsætte dem på. Det vil gå ind at signalere overfor jeres kunder, at en af jeres værdier er at sætte pris på det, som man har og værdsætte et godt samarbejde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *